aantal 4 | hoofdgerecht | familietijd, najaar, voorjaar, weekend, winter | italiaans | vegetarisch
Bij de Italiaanse keuken denk je misschien niet direct aan vegetarische gerechten. Toch zijn Italianen meester in het bereiden van side-dishes waar je met een paar kleine trucs zo een vegetarisch hoofdgerecht van maakt! Zo ook deze pastarol van aubergine met mozzarella, die je na één hap in je vaste repertoire wil opnemen.
Kooktijd:1 uur
Koken rol/ oven45 minuten
Totale tijd:1 uur 45 minuten
* Een langwerpige vispan is ideaal voor het bereiden van rotollo. Heb je geen vispan, zorg dan dat je de pastarol net iets kleiner maakt dan je grootste pan of maak twee kleine in plaats van één grote.
RECEPTEN, FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING: STUDIO PHILIPPI | BEWERKING: TRUDELIES SCHOUTEN.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pastarol aubergine mozzarella