aantal 4 | hoofdgerecht | weekend | italiaans | vegetarisch
Echt comfortfood deze pasta met milde pompoensaus en lekker veel pecorino. Heb jij ook zo'n zin in pompoen met druilerig weer? Hier zijn onze 10 lekkerste recepten.
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:2 uur 30 minuten
Totale tijd:3 uur
Voorbereiden: Laat de pompoen 3 uur roosteren op de dag dat je aan het voorbereiden bent. De pompoenpuree kan afgedekt tot 4 dagen in de koelkast worden bewaard. Het citroenkruim kan tot 1 week in een afgesloten trommel worden bewaard.
Recepten en bereiding: Charlotte Binns-McDonald. Fotografie: Jeremy Simons. Styling: Kirsten Jenkins. Bewerking: Dosia Brewer
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pasta met pompoen, pecorino en citroentijmkruim