aantal 4 | nagerecht | feestelijk | internationaal | glutenvrij
Liefhebber van cocktails? Dit gaat perfect samen met een dessert. De bitterzoete smaak van de negroni in combinatie met het frisse passievruchtijs, vormen een echt power koppel.Ook een bellini gaat fantastisch in deze trifle met amaretti.
Voorbereiding:30 minuten
Totale tijd:3 uur
* 1 passievrucht levert ± 15 ml vruchtvlees op. Of neem een pak passiefruitsap uit de koeling, daar zitten alleen geen pitjes in.
Zowel het ijs als de saus kun je makkelijk 1-2 dagen van tevoren maken. Maak de saus evt. zoeter met wat extra suiker en verdun evt. met water.
Recepten: Merijn Tol, Trudelies Schouten, Dosia Brewer. Fotografie, Styling: Marianne Snel. Bereiding: Yvonne Jimmink
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | passievruchtijs met negronisaus