aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | italiaans |
Flexitariër of niet: dit hoofdgerecht wordt er 1 voor op het favorietenlijstje. Wil je er liever wat koolhydraten bij? Geef er dan brood of een linzensalade met de rest van de rucola bij.
Kooktijd:35 minuten
Oven25 minuten
Totale tijd:1 uur
zelfgemaakte tomatensaus
Fruit 1 uitje in wat olijfolie, totdat de ui zacht is. Voeg royaal knoflook, een fijngesneden wortel en stengel bleekselderij toe en bak nog 5 min. zachtjes. Voeg een blik fijngesneden tomaten met vocht toe en laat zeker 25 min. zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout, peper en veel vers gesneden basilicum.
Recept: Janneke Philippi. Fotografie: Jeroen van der Spek. Styling: Jet Krings. Foodstyling: Bart Stuart. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | parmigiana van gegrilde groenten