aantal 4 | dessert, ijs, simpel en snel, zoet | feestdagen, feestelijk, kerst | | glutenvrij
Handig: voor dit ijs heb je geen ijsmachine nodig! Maak op iedereen indruk met dit kleurrijke parfait recept van Janneke.Wil je dit dessert voorbereiden? Maak de parfait 1 dag eerder (3-4 dagen kan ook). Bak ook de rozenmeringue en bereid alvast de passiefruitsaus. Bewaar de meringue in een luchtdicht afgesloten doos en bewaar de saus afgedekt in de koelkast.
Voorbereiding:55 minuten
Kooktijd:1 uur
bevriezen4 uur
Totale tijd:5 uur 55 minuten
RECEPTEN, FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING: STUDIO PHILIPPI.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | parfait van zure room met passiefruit en rozenmeringue