aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | feestdagen, feestelijk, kerst, weekend | internationaal | lactosevrij
Janneke houdt van kerstklassiekers, maar wel op haar manier: met een verrassende twist, méér smaak en een originele presentatie of combinatie. Zo kiest ze in deze parelhoenstoof met ansjovis, kastanjechampignons en palmkool-notenrijst, voor parelhoen in plaats van kalkoen.Ansjovis geeft een extra hartige smaak. Geen liefhebber? Voeg dan kappertjes of olijven toe.
Voorbereiding:30 minuten
stoven1 uur
Totale tijd:1 uur 30 minuten
TIP Kook de rijst alvast een dag eerder. Afgekoelde rijst bakt compacter. Ook de stoof kun je al een dag eerder maken.
Recepten, Fotografie, Styling, Bereiding: Studio Philippi
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | parelhoenstoof met ansjovis, kastanjechampignons en palmkool-notenrijst