aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | feestdagen, feestelijk, kerst | internationaal | glutenvrij
Eduardo: ‘Dit is een heerlijk kerstgerecht, zo vol smaak, echt comfortfood. Ik heb het op de Franse manier bereid. Ga voor jonge parelhoen, die smaakt veel malser.'Je kunt dit gerecht ook voorbereiden. Pekelen en konfijten kun je 1-2 dagen van tevoren doen. Maak ook de jus vantevoren, tot het moment van reduceren.
Kooktijd:8 uur 30 minuten
pekelen en konfijten9 uur 30 minuten
Totale tijd:18 uur
Recepten, bereiding: Eduardo Scardua - Restaurant Plantage Rococo, Fotografie: Chantal Arnts, Styling: Maaike Koorman, m.m.v. Representable.nl (servies)
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | parelhoen met gamba & een boutje