aantal 4 | hoofdgerecht | | spaans |
Deze paprika-paella maak je met chorizo en inktvis, risottorijst en rode puntpaprika. Chorizo en inktvis zijn echt een lekker duo, gebruik ze dus niet alleen samen in deze paprika-paella, maar ook in stoofgerechten, pasta’s en salades.
Totale tijd:30 minuten
* Pittige paprikapuree is eigenlijk net zoiets als tomatenpuree, maar dan van paprika’s. Heerlijk om gerechten mee op smaak te brengen. Te koop bij de ruim gesorteerde supermarkt of mediterrane winkels.
* Kun je geen inktvisarmen vinden, vervang ze dan door grote garnalen of fruits de mer uit de diepvries of koeling.
RECEPTEN, STYLING, BEREIDING JANNEKE PHILIPPI FOTOGRAFIE SERGE PHILIPPI BEWERKING TRUDELIES SCHOUTEN
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | paprika-paella met chorizo en inktvis