aantal 12 | lunchgerecht, nagerecht | weekend | hollands |
Zeg pannenkoek en iedereen gaat stralen. Want: jong en oud houden van pannenkoeken. En ze zijn zo lekker makkelijk om te maken en super veelzijdig. En daarom laten we vandaag – Nationale Pannenkoekdag – niet aan ons voorbijgaan en staan er vanmiddag pannenkoeken op de redactietafel. Ter inspiratie krijg je van ons hét basisrecept 1 zoete en 2 hartige varianten om pannenkoeken delicious. te beleggen.
Voorbereiding:5 minuten
Kooktijd:45 minuten
Totale tijd:50 minuten
En dan op naar het leukste en lekkerste gedeelte: wat doe je er op? Wij tippen choco & banaan! Bestrijk de pannenkoek met een flinke lik chocolade-hazelnootpasta, beleg met een over de lengte gehalveerde banaan en gehakte, geroosterde pecannoten. Rol op en besprenkel met golden syrup en pecannoten en bestrooi met poedersuiker.
* Golden syrup koop je bij delicatessenzaken en sommige supermarkten. Of vervang door maplesyrup of karamelsaus.
* Of gebruik halfvolle melk. Voeg wat water toe als je het beslag toch nog te dik vindt.
Recepten: Yvette van Boven. Fotografie: Erik van Lokven. Styling: Jet Krings. Foodstyling: Jacqueline Pietrowski. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | pannenkoeken met choco & banaan