aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | aziatisch |
Saté van kip is altijd goed, maar wist je dat garnaal op een stokje ook heel lekker is? Vooral met een sticky honingsaus en knapperige edamamebonen!Nog niet uitgespiest? Probeer een van deze heerlijke satérecepten.
Totale tijd:25 minuten
* Bij sommige supermarkten kun je rauwe garnalenspiesen kant-en-klaar kopen. Die zijn nog rauw en perfect om snel in de pan of grillpan te bakken. Je kunt ze voor een extra lekkere smaak natuurlijk ook grillen op de bbq. Of koop 400 g grote, rauwe garnalen en rijg ze zelf aan satéprikkers. Bestrijk ze met wat (sesam)olie voordat je ze bakt.
** Honing en sojasaus kunnen per merk enorm in smaak verschillen. Proef en voeg naar eigen smaak extra honing en/of sojasaus toe.
Recepten, styling, bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | paksoi met noedels, garnalensaté en honingsaus