aantal 4 | hoofdgerecht | herfst | |
Tijd voor herfsttaart! Niet voor bij de koffie maar eentje voor bij de wijn. Het geheim is hier de combinatie van twee ‘broden’: oud brood en eekhoorntjesbrood. Serveer ‘m heet uit de oven, besprenkeld met wat extra Parmezaan. Als je daar niet warm van wordt…
Kooktijd:50 minuten
Oven/weken1 uur 15 minuten
Totale tijd:2 uur 5 minuten
* Gedroogde porcinipaddenstoelen (cèpes, eekhoorntjesbrood) vind je bij (Italiaanse) delicatessenwinkels, goedgesorteerde supermarkten en via internetwinkels.
Recept: Yvette van Boven. Fotografie: Erik van Lokven. Bereiding: Coen Beute. Styling: Desiree van Dijk. Productie: Ellen van Mol
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | paddenstoelentaart