aantal | hoofd, hoofdgerecht | doordeweeks, familietijd, herfst, najaar, weekend, winter | italiaans | glutenvrij, vegetarisch
Even voorbereiden en hup de oven in. Zo heb je alle tijd om de keuken vast schoon te maken of de was te vouwen. Met wat voorbereiding is dit ook doordeweeks goed te doen!De polenta met parmezaan krijgt extra smaak en kleur door gepureerde boerenkool. Fijn voor ’t oog én voor je gezondheid. Glutenvrij en helemaal vega, dus echt een allemansvriend!Dit recept is in 20 minuten klaar: romige polenta met venkelworstjes en parmezaan-tomatensaus.
Kooktijd:40 minuten
oven15 minuten
Totale tijd:55 minuten
RECEPTEN, BEREIDING: EMMA KNOWLES | FOTOGRAFIE: BEN DEARNLEY | STYLING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | paddenstoelen met polenta en parmezaanse kaas