aantal 6 | bijgerecht | weekend | |
Dit specerijenmengsel met onder andere kaneel en kardemom komt vooral voor in de Indiase keuken, maar wij maken er spicy friet met garam masala van! Zin in meer friet? Maak dan deze pastinaakfriet met biefstuk.
Kooktijd:55 minuten
* Garam Masala is een melange van verwarmende specerijen, waaronder meestal kruidnagel, kaneel, kardemom, peperkorrels, laurier, foelie, komijn, koriander- en karwijzaad.
** Pimentón is gerookt paprikapoeder, te koop bij delicatessenzaken.
***Zwart sesamzaad is de zwarte variant van het bekende witte sesamzaad. Te koop bij sommige gesorteerde supermarkten en oosterse supermarkten. Of neem wit sesamzaad.
Recepten: Jill Dupleix. Fotografie: Brett Stevens. Styling: Vivien Walsh. Bewerking: Dosia Brewer
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | ovenfriet met garam masala