aantal 4 | hoofdgerecht | feestelijk, kerst | hollands |
Met mooie verse ingrediënten hoef je niet veel te doen om een feestelijk gerecht te maken. Neem deze heerlijke ossenhaaspuntjes met kruidige stamppot. Simpel, maar oh zó lekker!
Totale tijd:30 minuten
*Liefhebbers van wild kunnen in plaats van ossenhaas ook hertenbiefstuk of reerugfilet nemen. Bak hertenbiefstuk of reerugfilet in ± 2 min. bruin, keer en bak de andere kant ook 2 min. en vanbinnen rosé, of naar keus iets langer.
Wil je dit gerecht voorbereiden? Schil 1 dag van tevoren de aardappels. Zet ze onder water, koel en afgedekt weg.
Recepten, styling en bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | ossenhaas met bietenkruidenstamppot