aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | doordeweeks, feestdagen, feestelijk, kerst | internationaal | vegetarisch
Wist je dat het gemiddeld zo’n 30 minuten duurt voordat een afhaalmaaltijd bij je thuis belandt? Kookboekauteur Manon Van Aerschot bedacht dat je in diezelfde tijd beter gewoon iets lekker vers kunt koken. Doeltreffend eenvoudig en… lekker simpel! Deze orecchiette met paddenstoelenragout staat binnen 20 minuten op tafel.
Voorbereiding:20 minuten
Totale tijd:20 minuten
TIP Orecchiette betekent letterlijk ‘oortjespasta’. Je vindt deze gedroogde pastasoort in de meeste supermarkten. Maar je kunt voor dit recept ook perfect penne of fusilli nemen.
Recepten, Styling, Foodstyling: Manon van Aerschot, Fotografie: Wout Hendrickx
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | orecchiette met paddenstoelenragout