aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | |
Pacifische heilbot is nu goed op smaak en verantwoord te vangen (mét MSC-keurmerk te koop, goedevis.nl). Het water is flink koud en bij lage temperaturen wordt het vlees van schaal- en schelpdieren juist vol van vlees en smaak, dus dat is ideaal eten nu. Helemaal met dit delicious. recept, waarin romige schorseneren en pittige waterkers met gebakken heilbot worden gecombineerd.
Kooktijd:40 minuten
Totale tijd:40 minuten
* Kun je geen schorseneren krijgen, gebruik dan bijv. venkel of asperges.
** I.p.v. heilbot kun je evt. ook koolvis of skrei (winterkabeljauw) nemen.
Productie: Elle van Mol. Recepten: Yolanda van der Jagt. Bereiding: Jacqeuline Pietrowski. Fotografie: Ernie Enkelaar. Styling: Sandra Kessels
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | op het vel gebakken heilbot met schorseneren