aantal 1 | bijgerecht, nagerecht | feestdagen, feestelijk, kerst, winter | hollands |
Zodra het buiten iets kouder wordt, krijgen wij ontzettende zin in stoofpeertjes! Voor sommige lekkernijen moét je gewoon een goed basisrecept hebben. Je weet wel, zoals die van je oma. Dit is die van ons voor stoofpeertjes.
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:1 uur
Totale tijd:1 uur 30 minuten
* Of gebruik i.p.v. rode bessensap het sap van 1 citroen. Met een scherp mesje kun je de steeltjes bijschaven, zodat ze mooi blank worden. Voor een nog vollere smaak kun je i.p.v. water rode of witte wijn toevoegen. Voeg dit koud toe en verwarm opnieuw.
Recept: Trudelies Schouten. Fotografie: iStock
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | oma's stoofpeertjes