aantal 1 | brunch, ontbijt, ontbijtgerecht | feestelijk, kerst, pasen, weekend | frans | vegetarisch
Matthew Ryle: 'Ik houd het graag simpel met smeltende knoflookachtige uien en zachte kaas. Maar laat je fantasie de vrije loop. Spek, champignons of spinazie zijn voor de hand liggende toevoegingen, maar probeer ook eens seizoensgroenten. Groene asperges in de lente en pompoen in de winter zijn beide heerlijk. Als je dit zo vaak eet als ik, is het een goed idee om de uienbasis te verdubbelen of te verviervoudigen, zoals we hier doen: je kunt prima een grote hoeveelheid bereiden en een deel daarvan invriezen.'
Voorbereiding:10 minuten
Kooktijd:25 minuten
Totale tijd:35 minuten
Recept: Matthew Ryle, Fotografie: Patricia Niven.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | oeufs cocotte