aantal 4 | hapje, hapjes | weekend | internationaal | glutenvrij, lactosevrij
Chique diners zijn fijn, maar eten met je handen is ook leuk. Het is toch één groot feest om je tafel zo vol te zetten en je gasten vrij te laten om alles met de hand te eten. Vis en schelp- en schaaldieren zijn daarvoor dé perfecte keuze. Elegant en ruig tegelijk, en alles kan tegelijk op tafel!Maak bijvoorbeeld deze oesters met saffraan-sinaasappeldressing & rode ui. De combinatie klinkt spannend, maar geloof ons, het is heerlijk!
Voorbereiding:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
Recept: Merijn Tol, Fotografie: Sophia van den Hoek, Styling: Maaike Koorman, Bereiding: Martine Steenstra, m.m.v. Duikelman kookboeken & porselein (glaswerk, servies, schaaldieren-tools)
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | oesters met saffraan-sinaasappeldressing & rode ui