aantal | voorgerecht | kerst, weekend | |
Maak oesters met jalapeños. Het bitter van de witlof en het pittige van de gember en jalapeñopepers combineert mooi met het fris van de komkommer en de limoen. Ideaal als lekker kersthapje. Heb je hulp nodig bij het openen en bereiden van de oesters? Klik op deze link en wij leggen je het uit!
Voorbereiding:15 minuten
Totale tijd:1 uur
* Crushed ijs is bij sommige supermarkten kant-en-klaar te koop. Of vries een dag van tevoren een royale hoeveelheid ijsblokjes in en sla ze in een dikke plastic zak of theedoek kapot met een houten hamer. Een ijscrusher, te koop bij kookwinkels, werkt ook heel goed.
Recepten: delicious.friends Fotografie: Saskia van Osnabrugge. Styling: Jet Krings. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | oesters met ceviche-relish