aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks, weekend | aziatisch |
Deze kipdrumsticks zijn de perfecte combinatie van sweet & salty door de sojasaus en honing. Stoof de kip van tevoren, dan wordt hij extra lekker. Bovendien ben je dan op de avond zelf nog geen tien minuten bezig. Heb je meer zin in een Mexicaans avondje? Maak dan pittige sojakip maïs-zwartebonensalsa.
Voorbereiding:30 minuten
marineren10 minuten
Totale tijd:40 minuten
* De drumsticks zijn goed van tevoren te bereiden. Bewaar het afgekoelde vlees goed afgedekt 3 dagen in de koelkast of 3 maanden in de diepvries.
** Chinese rijstwijn koop je bij de Aziatische supermarkt.
Recepten en bereiding: Charlotte Binns-McDonald. Fotografie: Jeremy Simons. Styling: Kirsten Jenkins. Bewerking: Dosia Brewer
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | noedels met sojakip