aantal 10 | dessert, taart, zoet | feestdagen, feestelijk, kerst | |
Té mooi om aan te snijden, maar iedereen wil deze rozentaart met een kick van negroni uiteindelijk toch proeven!
Kooktijd:1 uur 15 minuten
opstijven2 uur
Totale tijd:3 uur 15 minuten
*Eetbare glitters of glitterspray koop je bij bakwinkels en online. Je kunt het beslag ook in 2 kommen verdelen zonder het bietensap en in 1 kom 10 ml bietensap toevoegen en in de andere de rest (40 ml). Dan heb je een licht- en donkerroze batch beslag.
VOORBEREIDEN
Maak de flensjes, mascarponecrème en negroni-siroop 1 dag eerder, en de rozentaart ½ dag eerder.
TIP
Liever zonder alcohol? Gebruik dan granaatappelsiroop in plaats van negroni-siroop.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Negroni-rozentaart met amarenekersen