aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | aziatisch |
Afhaaleten uit eigen keuken? Deze goreng maak je met een twist! In plaats van rijst gebruik je bloemkool, dat is nét iets zachter dan rijst. Extra fijn: je krijgt je dagelijkse hoeveelheid groenten binnen zonder het te merken.Of ga eens voor lekker uitgebreid 'thuis uit eten': pekingeend met pannenkoekjes.
Kooktijd:20 minuten
Totale tijd:20 minuten
* Chogochujang – een combinatie van rode-peperpasta, azijn en sesamzaad – is onmisbaar in de Koreaanse keuken. Te koop bij Aziatische supermarkten en ruim gesorteerde supermarkten.
Recept: Phoebe Wood. Fotografie: Alicia Taylor. Styling: Kirsten Jenkins. Bewerking: Colette Beyne
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | nasi goreng van bloemkoolrijst