aantal 6 | nagerecht | feestelijk | frans |
Verslaafd aan pure chocolade? Dan is het extra fijn om te weten dat pure chocolade met 70% cacao niet alleen lekker, maar ook nog eens goed voor je is. Er zit vitamine C, antioxidanten en mineralen, zoals ijzer, zink en magnesium in. Kom maar op met de mousse au chocolat.
Kooktijd:15 minuten
Opstijven3 uur
Totale tijd:3 uur 15 minuten
* In dit gerecht gaan rauwe eieren. Zorg voor kakelverse eieren en geef het gerecht niet aan mensen uit risicogroepen (ouderen, zieken, kleine kinderen en zwangeren).
Tip: je kunt de chocolademousse ook laten opstijven in kleine eenpersoonsbakjes.
Recepten en bereiding: Restaurant Pastis. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Laura Jongeneel
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | mousse au chocolat