aantal 4 | hapje | weekend | hollands | vegetarisch
Vers afgebakken brood bestrooid met groene kruiden, pompoenpitten en Beemster Oude kaas. Daar wil je toch je tanden inzetten? De hazelnoot-paprikadip maakt het helemaal af.Ook heel lekker: gevuld brood met Beemster Jong Belegen 30+.
Voorbereiding:35 minuten
Kooktijd:50 minuten
rijzen1 uur 15 minuten
Totale tijd:2 uur 40 minuten
*Wist je dat Beemster kaas uit de meest duurzame kaasmakerij van Nederland komt, waar klimaatneutraal wordt gewerkt? Dat proef je terug in deze kaas, gemaakt van melk van koeien die meer dan 180 dagen per jaar in de wei zijn. De rest van het jaar verblijven de dames in comfortabele, energiezuinige stallen waar ze voer krijgen dat de boer zelf verbouwt. Kortom álles voor een optimale smaak en een beter milieu!
Tip: dit recept is makkelijk te verdubbelen. Bak het brood dan ± 10 minuten langer.
In samenwerking met Beemster Kaas. Recept: Dosia Brewer. Fotografie en styling: Homecookingdept / Marianne Snel. Bereiding: Ajda Mehmet
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | monkeybread met kaas & hazelnoot-paprikadip