aantal 10 | gebak | familietijd, feestelijk, koningsdag, pasen, voorjaar, weekend, zomer | hollands |
Misérable met sinaasappelcrème is hét feestgebak in en rond Maastricht! Twee lagen luchtig amandelbiscuit met daartussen dikke sinaasappelcrème au beurre. Romig en fris tegelijk, kortom verrukkelijk! Maak deze makkelijke taart een dag van tevoren, dan smaakt hij nog lekkerder. Of ga voor deze sinaasappelcake met jeneverfrosting!
Voorbereiding:50 minuten
Kooktijd:20 minuten
Totale tijd:1 uur 10 minuten
* Amandelmeel koop je bij (biologische) supermarkten. Je kunt het ook zelf maken door 250 g blanke amandelen in de keukenmachine fijn te malen.
recept Janneke Philippi fotografie Eric van Lokven styling Cyn Ferdinandus bereiding Bart Stuart
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | misérable met sinaasappelcrème