aantal 5 | gebak | koningsdag | frans |
Qui bien sûr, laat culinair redacteur en koekjesbakker Dosia Brewer maar los op klassieke Franse patisserie en ze bedenkt de ene lekkere twist na de andere. Neem deze millefeuille met friszure tamarinde en tropische passievruchten. Verrukkelijk en een plaatje voor het oog. Voor een supersnelle variant, maak je deze millefeuille van Janneke met witte chocolade.
Kooktijd:35 minuten
oven30 minuten
Totale tijd:1 uur 5 minuten
* Of maak zelf sap door ± 6 passievruchten uit te lepelen. Doe het vruchtvlees in een zeef en druk er zo veel mogelijk sap uit.
RECEPT: DOSIA BREWER | FOTOGRAFIE: ERNIE ENKELAAR | BEREIDING: YVONNE JIMMINK.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | millefeuille met tamarinde, mascarpone en passiefruit