aantal 4 | hoofdgerecht | weekend | chinees | lactosevrij
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
fris gepeperd
Voeg voor extra pit 1 fijngesneden rode peper (zonder zaadlijsten) aan de salade toe. Voor een fris accent voeg ik vaak ook nog 2 el munt in reepjes toe. ananas toe? Snijd ook de rest van de ananas in blokjes. Voor in een fruitsalade, met yoghurt en gevijzelde muntsuiker. Of vries de blokjes in voor een smoothie met drinkyoghurt limoen, sinaasappelsap en een paar blaadjes basilicum.
ananas-komkommerspiesjes
Ik houd vaak wat komkommer apart. De tweeling vindt het erg leuk om de komkommer met de rest van de ananas aan spiesjes te rijgen en in een mooi glas op tafel te zetten. slawrap Een restje mihoensalade en gemberkip (afgekoeld) is gerold in een blaadje kropsla de volgende dag een heerlijke lunch of snack. Geef er zoete chilisaus bij om te dippen.
Recepten: Janneke Philippi. Fotografie: Jeroen van der Spek. Styling: Jet Krings. Foodstyling: Bart Stuart
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | mihoensalade met gemberkip