aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | mexicaans |
Misschien wel een van de meest populaire comfort food gerechten: chili con carne. Een pittige rode stoofpot met pepers en kruiden. Over de oorsprong is niet iedereen het eens. Ook de ingrediënten verschillen per streek.
Kooktijd:30 minuten
* Een mengsel van witte en wilde rijst en zwarte bonen in blik zijn bij de supermarkt te koop.
** Frisse korianderyoghurt is zo gemaakt: meng 1 bosje grofgesneden koriander en naar smaak (1 teentje) fijngesneden knoflook door 150 ml volvette Turkse of Griekse yoghurt.
Tekst: Roos Volkers. Recepten: Janneke Philippi. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Jet Krings. Bereiding: Bart Stuart
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Mexicaanse zwarte-bonenchili met chocolade