aantal 5 | hoofdgerecht | familietijd | internationaal, mexicaans | glutenvrij, vegetarisch
We gaan out-of-the-box met deze vega lasagne in Mexicaanse stijl. Ga aan de slag en maak laagje na laagje dit verrukkelijke ovengerecht met zoete aardappel, kidneybonen en linzen in tomatensaus!
Voorbereiding:1 uur 15 minuten
oven40 minuten
Totale tijd:1 uur 55 minuten
* Met een mandoline schaaf je makkelijk en snel mooie dunne plakjes. Te koop bij kookwinkels. Met een scherp mes gaat het ook, maar dan zijn de plakjes niet zo gelijkmatig. Chipotlepeper in adobosaus kun je kopen bij winkels met veel Mexicaanse producten of online bestellen.
Recept: Samantha Coutts. Fotografie: Brett Stevens. Styling: Kirsten Jenkins.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | mexicaanse lasagne