aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks, weekend, zomer | |
Rauw, gebakken óf gerookt: echt een alleskunner die zalm. Zelfgerookt heeft 'ie een lekkere rooksmaak en is veel minder zout dan gerookte zalm die je kant-en-klaar koopt. Bovendien is zelf thuis zalm roken heel simpel: in de wok, op een rooster, onder een deksel! Easy. Nog meer experimenteren met thee? Hier vind je 5 verrassende recepten!
Kooktijd:50 minuten
Totale tijd:50 minuten
* Zoutarme sojasaus koop je bij de natuurwinkel en online. Courgette en andere harde groenten tot spaghetti schaven gaat heel goed met een mandoline. Ook rodekool kun je heel fijn schaven met een mandoline. Te koop bij kookwinkels.
RECEPTEN CHRISSY FREER FOTOGRAFIE JEREMY SIMONS STYLING MICHELLE NOERIANTO BEREIDING KERRIE RAY BEWERKING TRUDELIES SCHOUTEN
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | met thee gerookte zalm en courgettesalade