aantal 4 | bijgerecht | weekend | hollands | vegetarisch
Het loof van meirapen is heerlijk. Je kunt het fijnsnijden en in stamppot doen of combineren met gekleurde radijs met loof. Of kort blancheren en serveren met een tapenade van hele takjes koriander, inclusief de worteltjes!
Voorbereiding:20 minuten
oven1 uur
Totale tijd:1 uur 20 minuten
* Kun je geen kleine meiraapjes vinden, halveer dan grote. Koriander met worteltjes koop je bij goed gesorteerde Aziatische supers, mediterrane winkels en groente- winkels.
TIP: Snijd direct het loof van de knol als je meiraapjes met loof koopt of oogst, want het groen onttrekt vocht uit de raap.
Recept: Yolanda van der Jagt. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Eke Marien. Bewerking: Dosia Brewer, Minta Nicolai
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | meiraap met loof en pompoenpit-koriandertapenade