aantal 4 | hoofdgerecht | familietijd | mediterraans | lactosevrij
In het weekend hebben de meeste mensen tijd om eens uitgebreid te koken. Mét kids, want die maken gewoon hun eigen meatloafjes. Voor de salsa geldt: houd de ingrediënten voor de salsa lekker grof. Dat staat stoer en heeft een extra knapperige beet. En tussen ons: het is ook nog eens erg easy!
Kooktijd:20 minuten
Oven35 minuten
Totale tijd:35 minuten
grove salsa
Houd de ingrediënten voor de salsa lekker grof. Dat staat stoer en heeft een extra knapperige beet. Door het prakken van de tomaatjes komen de heerlijke tomatensappen vrij die de salsa zijn frisse smaak geven. En je hebt geen azijn of citroen meer nodig.
Recepten: Janneke Philippi. Fotografie: Jeroen van der Spek. Styling: Jet Krings. Foodstyling: Bart Stuart. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | meatloafjes met oogst-salsa