aantal 6 | hoofdgerecht | | thais |
Lamsvlees smaakt lichtzoet en is lekker zacht van structuur. Maak onze massaman lamscurry en laat je vrienden meegenieten van dit sappige lamsgerecht met flink veel specerijen en kokos. Ideaal op een lazy sunday.
Kooktijd:1 uur 30 minuten
stoven3 uur
Totale tijd:4 uur 30 minuten
* Tamarindepasta, limoenblad, massaman currypasta en trassi koop je bij ruim gesorteerde supermarkten en de Aziatische supermarkt. Kokosroom is afgeroomde kokosmelk, te koop bij sommige supermarkten en de Aziatische supermarkt. Of maak het zelf: laat 2 blikjes kokosmelk zonder emulgatoren/verdikkingsmiddelen een nacht in de koelkast staan en schep het dikke, romige deel eraf. Het water dat in het blik achterblijft wordt niet meer gebruikt.
RECEPT: CHARLOTTE BINNS MCDONALD, SAMANTHA COUTTS | FOTOGRAFIE: BEN DEARNLEY | STYLING: KIRSTEN JENKINS | FOTOGRAFIE ACHTERGROND: CHANTAL ARNTS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | massaman lamscurry met snelle zoetzure groenten