aantal 16 | zoet | feestelijk | amerikaans |
Zelf marshmallows maken? Met Rutger's recept is dat makkelijker dan je denkt! Voor marshmallows zijn er twee basisrecepten: met of zonder eiwit. Wij gaan voor zonder eiwit, want die worden veel luchtiger, lekkerder van structuur én beter van smaak.Hier ontdek je de beste tips & tricks voor de beste marshmallows.Tip: marshmallows gemaakt (of gekocht)? Maak s'mores! Het lekkerste zomertoetje met gesmolten chocolade, marshmallows en koekjes op de barbecue.
Voorbereiding:20 minuten
opstijven1 dag
Totale tijd:1 dag 20 minuten
* Glucosestroop koop je bij kookwinkels, online en soms bij de banketbakker. I.p.v. poedersuiker met maïzena kun je de marshmallows ook door de fijne suiker of geraspte kokos rollen. Ook erg lekker als je marshmallows na het opstijven in chocolade doopt.
Recept: Rutger van de Broek. Fotografie: Ernie Enkelaar
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | marshmallows