aantal 4 | hoofdgerecht | zomer | italiaans |
Wij kunnen heel erg genieten van vis uit de oven. Bij deze makreel in een krokant jasje van broodkruim en kappertjes loopt ons het water in de mond. Nog op zoek naar ander makreelrecept? Dat vind je hier!
Kooktijd:25 minuten
Oven10 minuten
Totale tijd:35 minuten
*gebruik het liefst kappertjes op zout: let op deze zijn dus heel zout, dus je hoeft geen extra zout te gebruiken. Veeg overvloedig zout van de kappertjes af. Vers broodkruim: gebruik oud brood en maal het fijn in de keukenmachine. Laat vers brood eerst goed uitdrogen (1 uur boven de verwarming of 5-10 min. in een oven op 75°C).
Recept: Sander Overeinder. Fotografie: Erik van Lokven. Styling: Jet Krings
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | makreel met brood en kappertjes