aantal 4 | hoofdgerecht | | aziatisch |
Zelf schnitzels maken is heel makkelijk en ze zijn zoveel lekkerder dan de kant-en-klare versies! Door de kip eerst in karnemelk te marineren vang je twee vliegen in één klap: ten eerste wordt het vlees zachter door het vet en zuur in de zuivelmarinade, en ten tweede voorkomt de karnemelk dat de kip uitdroogt.
Kooktijd:25 minuten
marineren1 uur
Totale tijd:1 uur 25 minuten
* Panko, krokante uitjes en Japanse kewpie mayonaise koop je bij de goed gesorteerde supermarkt en toko. Koolrabi koop je bij goed gesorteerde supermarkten en natuurwinkels.
RECEPTEN, STYLING, BEREIDING: KIRSTEN JENKINS | FOTOGRAFIE: BEN DEARNLEY.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | low-carb kipschnitzels met krokante uitjes en Aziatische koolsla