aantal 4 | lunchgerecht | doordeweeks | internationaal | vegetarisch
Met lof of roodlof kun je in deze tijd van het jaar fantastische salades maken. Helemaal super met pittige blauwe kaas en de wat zoetige vijgendressing. Schenk ook wat basilicumolie van de salade op een bordje en dip er brood in. Nog olie over? Ook lekker over een bordje pasta met tomatensaus. Nog een aanrader: deze salade met lof en wortel!
Totale tijd:25 minuten
* Pomelo is een grote citrusvrucht met een dikke schil en grote parten vruchtvlees. Koop liefst een zo zwaar mogelijk exemplaar, dan weet je dat hij lekker vers is.
recept Yolanda van der Jagt fotografie Eric van Lokven styling Cyn Ferdinandus bereiding Victor de Launay
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | lofsalade met blauwe kaas, vijgendressing & basilicumolie