aantal 4 | lunchgerecht, voorgerecht | doordeweeks | italiaans |
Wanneer je pasta verrijkt met flinke smaakmakers zoals kastanjes, salie en pancetta heb je weinig andere ingrediënten nodig. Wij kiezen hier voor linguine, een pastasoort die iets dikker, breder en platter is dan spaghetti.
Kooktijd:25 minuten
Totale tijd:25 minuten
zo pof je kastanjes:
1 verwarm de oven voor op 220ºC. Maak met een mes kruiselings diepe inkervingen op de ronde kant van de kastanjes.
2 doe ze in een braadzak en voeg 3-4 el water toe. Rooster ze 20 min. tot de schillen bij de inkerving omkrullen.
3 pel de kastanjes en de vliesjes met een scherp mesje. Trek katoenen handschoenen aan als de kastanjes nog erg warm zijn.
Recepten: Alison Adams. Fotografie: Al Richardson. Styling: Amber Keller. Foodstyling: Kerrie Ray. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | linguine met pancetta, salie en kastanjes