aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks, weekend, zomer | nederlands |
In het zuiden weten ze wel wat lekker is! Deze gehaktballen zijn werkelijk onweerstaanbaar! Serveer met een frisse groene bonenmelange. Maak ook eens gehaktballetjes met rozemarijn
Kooktijd:40 minuten
tip: koelen voor gebruik Als je gehaktballen een paar uur van tevoren rolt en ze in de koelkast te laten rusten, worden ze extra stevig en tijdens het bakken mooi compact. diepvriesbonen
tip: Handig als je je diepvries royaal vult met bonen, in de zomer vers ingevroren, of uit het vriesvak van de supermarkt. Wij zijn dol op gebakken bonen, die ook nog eens razendsnel klaar zijn.
Recepten, styling en bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | limburgse gehaktballen met bonenmelange