aantal 4 | bijgerecht, lunch, salade, voorgerecht | feestelijk, lente, zomer | | glutenvrij, vegetarisch
Tijdens de lockdown genoten we online bijna dagelijks van de culinaire capriolen van Mae & haar moeder Minta, adjunct-hoofdredacteur van delicious. Vanaf nu vind je elke maand twee vegetarische recepten van Minta & Mae in delicious. magazine, elke maand met een andere seizoensgroente in de hoofdrol. Deze maand staat in het teken van raapstelen, met onder andere dit heerlijke recept voor limabonen met raapstelen, raapsteelpesto, doperwten & feta. Een fris groentegerecht boordevol seizoensgroenten.
Totale tijd:30 minuten
TIP ook lekker met rucola in plaats van raapstelen. IN plaats van limabonen en/of kikkererwten kan je ook kiezen voor cannellinibonen.
VEGAN TIP Vervang de Parmezaan en feta door een vegan variant, dan is het gerecht vegan.
Meer recepten van Minta & Mae? Bestel nu delicious. magazine editie 5 zonder verzendkosten.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | limabonen met raapstelen, raapsteelpesto, doperwten & feta