aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | italiaans |
De lekkerste manier om doordeweeks te onthaasten! Samen groenten snijden, de een maakt de bechamelsaus en de ander bakt de spinazie. Zo schuift de lasagne snel de oven in en is er tijd voor het doornemen van de dag.Probeer ook eens dit recept voor gnocchi met spinazie en gorgonzola!
Kooktijd:30 minuten
Oven50 minuten
Totale tijd:1 uur 20 minuten
In plaats van verse spinazie kun je voor de lasagne ook diepvriesspinazie gebruiken. Laat dit even ontdooien en uitlekken, maar blancheer het niet.
Wanneer je geen verse lasagnevellen kunt krijgen, neem dan 250 g gedroogde, voorgekookte lasagnevellen. Kook deze nog eens ±4 min. voor in ruim kokend water en laat ze op een vochtige theedoek uitlekken.
Wist je dat delicious. ook heerlijke pasta heeft? Bestel bijvoorbeeld pasta capunti, paccheri of mafaldine in onze webshop!

Receptuur en bereiding: Ee Mariën. Fotografie: Rob van der Vet. Styling: Laura Jongeneel
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | lasagne met spinazie en gorgonzola