aantal 6 | hoofdgerecht | doordeweeks, familietijd, najaar, voorjaar | italiaans |
Ideaal als er weer eens te weinig uren in de week zitten: onze homemade diepvriesmaaltijden. In delicious.oktober geven wij je 5 recepten die allemaal bewaard kunnen worden in de vriezer. Op de dag zelf hoef je ze dan alleen nog op te warmen in de oven. Bijvoorbeeld deze lasagne met gehaktballetjes en rozemarijnbechamelsaus.
Kooktijd:55 minuten
Oven1 uur 5 minuten
lasagne voorbereiden?
1 maand van tevoren
Maak de lasagne en laat hem volledig afkoelen. Omwikkel hem met een dubbele laag plasticfolie. Zet in de diepvries.
1 dag van tevoren
Zet in de koelkast om te ontdooien.
de avond zelf
Verwarm de oven voor op 180ºC. Neem de lasagne uit de koelkast en verwijder de plasticfolie. Laat 30-40 min. doorwarmen in de oven. Dek hem halverwege losjes af met aluminiumfolie zodat de bovenlaag niet verbrandt.
Recepten: Tracy Rutherford. Fotografie: Al Richardson. Styling: Kristen Wilson. Bereiding: Lucy Busuttil. Bewerking: Bas Robben
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | lasagne met gehaktballetjes