aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | doordeweeks | aziatisch | glutenvrij, lactosevrij
Explosieve smaken in hoofdletters, zo kun je de keuken van Yotam wel omschrijven. Deze Thaise larb barst van de smaak. Het krokante zoet-zoute pinda-chilikruim en de grapefruit zorgen voor die onverwachte, heel lekkere ‘ktsing!’. Geïnspireerd op de laatste kookboekaankoop van Yotam: Meera Sodha’s Azië. Voor een vega versie vervang je het gehakt door fijngehakte tofoe.
Voorbereiding:45 minuten
Totale tijd:45 minuten
* Op deliciousmagazine.nl/citruspartjes zie je hoe je easy citruspartjes tussen de vliesjes uitsnijdt.
Recepten: Merijn Tol, fotografie: Jeroen van der Spek, Styling: Cyn Ferdinandus, bereiding: Victor de Launa
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | larb