aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | feestelijk, pasen | amerikaans, frans, fusion, internationaal |
Groot vlees bereiden lastig? Wel nee! Het is makkelijker dan eenpersoons porties en het fornuis of de oven doen al het stoofwerk voor je. Dit zorgt voor fantastisch veel smaak. Het enige dat je nodig hebt, is een beetje geduld! Proef deze procureur met gember, sinaasappel en tijm maar eens, of ga voor gestoofde ossenstaart met polenta en gestoofde radicchio.
Kooktijd:30 minuten
oven7 uur
Totale tijd:7 uur 30 minuten
* Vraag je slager om een goed dooraderd, dus niet te droog stuk procureur.
RECEPT, STYLING, BEREIDING: JANNEKIE PHILIPPI | FOTOGRAFIE: STUDIO PHILIPPI | BEWERKING: TRUDELIES SCHOUTEN.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | langzaam gegaarde procureur met gember, sinaasappel & tijm