aantal 4 | hoofdgerecht | | frans |
Met een kleine knipoog naar de lente hier-en-daar (bloemetjes in het gras, vrolijk fluitende vogels en een zonnetje achter de wolken) kijken we op de redactie uit naar het voorjaar. En bij het voorjaar denken we aan kip. De Kemper landkip groeit op in de Achterhoek en eet 95% biologisch plantaardig voer. Ze groeien langzaam op en kunnen van binnen naar buiten scharrelen. Dat zorgt voor nog een fijner voorjaarsgevoel aan tafel!
Kooktijd:25 minuten
Oven1 uur 15 minuten
Totale tijd:1 uur 40 minuten
* In zout ingemaakte citroenen zijn te koop bij Marokkaanse winkels
** Te koop bij de betere poelier, voor verkoopadressen: kemperkip.com
Receptuur & foodstyling: Iwan Driessen. Styling: Cyn Ferdinandus. Fotografie: Eric van Lokven. Productie: Merijn Tol
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | landkip uit de römertopf met koriander en gekonfijte citroen