aantal 4 | hoofdgerecht | | |
Langzaam gegaarde spareribs op z'n Mexicaans met een frispittige pico de gallo en gefermenteerde zwarte bonen. Stoof het lamsvlees net zolang tot het zo zacht is, dat het bijna van het bot valt en je het in een warme tortilla kunt wikkelen. Nu is het de kunst om in iedere hap alles te proeven: de salsa, zwartebonensaus en het lamsvlees. Hoe je stoven het beste aan kunt pakken, vertellen we je in het grote stoofdossier.
Kooktijd:1 uur 10 minuten
oven / grill3 uur 8 minuten
Totale tijd:4 uur 18 minuten
* Bestel lamsribbetjes op tijd bij je slager, die zijn niet altijd voorradig. Chipotlepepers in adobosaus koop je bij de ruim gesorteerde supermarkt of online.
RECEPTEN: MATT MORAN | FOTOGRAFIE: BEN DEARNLEY | STYLING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | lamsribbetjes in pittige zwartebonensaus