aantal 4 | hoofdgerecht | | frans |
Franse piepers: dat is wat wij willen als we denken aan de bistrokeuken! Geniet thuis van van de vernieuwde & creatieve bistrokeuken met deze doordeweekse lamsburger met bistrosalade!
Kooktijd:30 minuten
Oven35 minuten
Totale tijd:1 uur 5 minuten
Tip: De bistrosalade is pas écht af met een klassieke vinaigrette die je klopt van 2 el rode wijnazijn, 2 tl fijne mosterd en 5-6 el extra vierge olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Vervang evt. de helft van de olijfolie door een notenolie.
Recept, styling en foodstyling: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | lamsburger met bistrosalade en fondantaardappeltjes