aantal 6 | hoofdgerecht | doordeweeks, familietijd, feestdagen, feestelijk, kerst | | glutenvrij
Echt feesteten, deze lamsbout uit de oven. En ook beginnende koks scoren hiermee! Bestel bij je slager een deels ontbeende lamsbout, met nog een stukje bot aan het eind; het bot geeft extra veel smaak terwijl het vlees toch makkelijk aan te snijden is. Laat de bout opbinden door de slager of doe dat zelf. Of koop een lamsbout met bot van ruim ± 2 kilo. Test of het vlees gaar is met een vleesthermometer.
Voorbereiding:40 minuten
Kooktijd:1 uur 35 minuten
Marineren:1 uur
Totale tijd:3 uur 15 minuten
RECEPTEN PHOEBE WOOD FOTOGRAFIE BEN DEARNLEY STYLING KIRSTEN JENKINS
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | lamsbout met oregano, knoflook & feta-aardappeltjes