aantal 4 | hoofdgerecht | feestelijk, weekend | italiaans |
Yvette van Boven: ‘Ik blijf het zeggen: koop goed lamsvlees van Hollandse bodem. Kwaliteitsvlees smaakt meteen al beter. Daar hoeft eigenlijk weinig meer bij en áls je het toch wilt, dan is zo’n boterige gremolata met venkelzaad en peterselie echt een toevoeging.’Ook zo lekker: gesmoorde lamsschouder met citroen en auberginesaus.
Voorbereiding:15 minuten
Kooktijd:1 uur
rusten10 minuten
Totale tijd:1 uur 25 minuten
* Een vleesthermometer bespaart je een hoop giswerk. Hij kost maar een paar euro en je hebt er de rest van je leven plezier van.
Recept: Yvette van Boven. Fotografie: Oof Verschuren. Bewerking: Dosia Brewer
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | lam met boterige peterseliegremolata